Lompat ke isi

Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar: Béda antarrépisi

Tidak ada ringkasan suntingan
 
==Léngkah-léngkah nyieun artikel anyar==
Sangkan leuwih jelas, léngkah-léngkah nyieun artikel anyar bisa ditingali di dieudina [http://www.slideshare.net/WikimediaID/wiki-sabanda-cara-membuat-artikel] Cara Nyieun Artikel Anyar]
 
==Nyieun artikel tina URL==
URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na [[MediaWiki:Noarticletext]].