Béda révisi "Tumbung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
29 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Organ_kelamin_wanoja.png|250px|thumb|Gambaran organ réproduksi wanoja]]
'''Heunceut''', '''mémék''', '''momok''', atawa '''baga''' (di sababaraha wewengkon sunda, ieu kaasup basa kasar) nujul ka [[organ]] séks luar awéwé nu sacara umum disebut ogé '''palawangan''' (aya ogé sebutan '''pudendum''').
Heunceut [[manusa]] ngawengku ''labia mayora'' jeung ''labia minora'' (ngaran ieu ditarjamahkeun ka biwir "badag" jeung biwir "leutik", mindeng ogé "minora" leuwih badag sarta nonjol luareun "mayora"), [[itil]], lawang [[urétra]] ([[meatus]]), sarta [[Liang Heunceut]].
Fungsi utama nu ngalibetkeun palawangan nyaéta [[urinasi|kiih]], [[paripolah séksual]], [[kareseban]], sarta [[babar]].
11.810

éditan

Menu navigasi