Béda révisi "Walungan Citarum"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Citarum''' téh hiji walungan panjang (269 km) di pulo Jawa nu meulah Tatar Sunda ti kidul ka kalér, nu caina ngalir ti Gunung Wayang di Bandung Kidul, ngaliwatan [[C...)
 
m
 
[[Gambar:Sunda-Galuh.gif|thumb|250px|Citarum jadi wates nalika [[karajaan Sunda|Sunda]] jeung [[karajaan Galuh|Galuh]] teu ngahiji]]
Dina catetan sajarah, ieu walungan téh minangka wates antara [[Karajaan Sunda]] jeung [[karajaan Galuh|Galuh]] nalika ieu dua karajaan teu ngahiji. Ngaran ieu walungan ogé patali jeung [[Tarumanagara]], karajaan Sunda nu ngadeg sahanteuna ti [[abad ka-54]].
 
==Rujukan==
11.750

éditan

Menu navigasi