Ie Itam Baroh, Woyla, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Ie Itam Baroh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla

Ie Itam Baroh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Woyla, Aceh Barat