Indra Jaya, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Indra Jaya

Peta lokasi Kacamatan Indra Jaya
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Jaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Indra Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Jaya Citakan:Indra Jaya, Pidie


Nuvola filesystems folder home.png