Indra Jaya, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Indra Jaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.07.07
Désa/kalurahan-

Indra Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh , Indonésia.

Citakan:Indra Jaya, Pidie