Inuyasha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Inuyasha (bahasa Jepang: 犬夜叉 inu "anjing" jeung yasha "siluman"; diéja ogéInuYasha jeung Inu Yasha) mangrupa manga jeunng anime karya Rumiko Takahashi (mangaka ti Urusei Yatsura, Maison Ikkoku, Ranma ½.