Inuyasha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Cosplay InuYasha jeung Kikyo

Inuyasha (bahasa Jepang: 犬夜叉 inu "anjing" jeung yasha "siluman"; diéja ogéInuYasha jeung Inu Yasha) mangrupa manga jeung anime karya Rumiko Takahashi (mangaka ti Urusei Yatsura, Maison Ikkoku, Ranma ½. Judul lengkep tina komik InuYasha ieu nya éta Sengoku o-togi zōshi InuYasha (戦国お伽草子ー犬夜叉). InuYasha miboga genre shōnen aksi lalampahan romantis kalawan unsur horor jeung komédi. Ieu manga nyaritakeun lalampahan InuYasha jeung babaturanana néangan Shikon No Tama sarta usaha InuYasha jeung Sesshoumaru ngéléhkeun Naraku. Di Indonesia, ieu anime kungsi dipintonkeun ku Indosiar, Global TV jeung Spacetoon.


Nulis.jpg