Isla Fisher

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Isla Fisher
Fisher, 2013
GumelarIsla Lang Fisher
3 Pébruari 1976 (1976-02-03) (yuswa 44)[1]
Muscat, Oman
Pagawéan
  • Aktris
  • panulis
Taun aktip1993–ayeuna
Kota asalPerth, Australia
PasanganSacha Baron Cohen (m. 2010)
Anak3

Isla Lang Fisher (gumelar di Muscat, Oman, 3 Pébruari 1976; umur 44 taun) mangrupa aktris sareng panulis kabébasan Australia. Anjeunna janten kasohor nalika maén dina pilem "Wedding Crashers". Anjeunna ngalahir di Muscat, Oman. Anjeunna mimiti karirna di dunya pilem saprak 1994.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Isla Fisher Biography (1976–)". FilmReference.com. Diakses tanggal 23 October 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Soekarno.jpg