Jagabaya, Parung Panjang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jagabaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanParung Panjang

Jagabaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg