Jagara, Darma, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanDarma

Jagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darma, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg