Jajatén Ninggang Papastén

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jajatén Ninggang Papastén  
PanulisYus Rusyana
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2010

Jajatén Ninggang Papastén nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Yus Rusyana. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg