Jajatén Ninggang Papastén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jajatén Ninggang Papastén  
Panulis Yus Rusyana
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2010

Jajatén Ninggang Papastén nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Yus Rusyana. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg