Jalan Tol Bali Mandara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jalan Tol Bali Mandara Nusa Dua Toll Plaza, Bali toll road.JPG

Route information
Existed:2013 – present
Major junctions
From:Nusa Dua
 Simpang Susun Nusa Dua
Simpang Susun Ngurah Rai
Bundean Ngurah Rai
Simpang Susun Benoa
To:Ngurah Rai
Benoa
Location
Major cities:Kota Denpasar
Highway system

Jalan Tol Bali Mandara nyaéta jalan tol munggaran di Propinsi Bali, Indonésia. Jalan Tol Bali Mandara ngahubungkeun Nusa Dua, Ngurah Rai, jeung Benoa. Ieu jalan tol panjang totalna 12,7 km tur sabagéan gedéna aya luhureun laut. Ieu jalan tol diistrénan ku Présidén RI, Susilo Bambang Yudhoyono dina tanggal 23 Séptémber 2013 di Bali. Jalan Tol Bali Mandara ogé disebut minangka jalan tol pangéndahna sadunya. Dina KTT APEC di Bali, ieu jalan tol ogé diliwatan ku sababaraha pamingpin nagara.

Gerbang tol[édit | édit sumber]

Gerbang Tol KM Tujuan
Nusa Dua 1-2 4 Ubung
Kuta 1-2 10 Bandar Udara Internasional Ngurah Rai, Kuta, Badung
Benoa 1-2 34 Palabuan Benoa

Galeri[édit | édit sumber]

Citakan:Jalan tol Indonesia Citakan:Angkutan-pondok