Jalekong, Balééndah, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Jelekong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBalééndah
Pamaréntahan
 • Nami LurahA.Saepuloh,SE,Ak

Jelekong nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Balééndah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg