Jambénenggang, Kebon Pedes, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jambénenggang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKebon Pedes

Jambénenggang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kebon Pedes, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg