Jambar, Nusahérang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jambar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanNusahérang

Jambar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nusahérang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg