Jamie Dornan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jamie Dornan
Dornan, 2014
GumelarJames Dornan
1 Méi 1982 (1982-05-01) (yuswa 38)[1]
Holywood, County Down, Irlandia Utara, UK[2]
KabangsaanIrlandia
PagawéanAktor, model, musisi
Taun aktip2006–ayeuna
Jangkungna1.83 m (6 ft 0 in)[3]
PasanganAmelia Warner (m. 2013)
Anak2

James Dornan (gumelar 1 Méi 1982; umur 38 taun)[4][5] mangrupikeun aktor asal Irlandia Kalér, sareng saurang modél jeung musisi.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg