Jampang Tengah, Jampang Tengah, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jampang Tengah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Jampang Tengah

Jampang Tengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Tengah, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg