Janggala, Cidolog, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Janggala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCidolog

Janggala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidolog, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg