Janggala, Sukaraja, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Janggala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSukaraja
Pamaréntahan
 • Nami KuwuE. Muslih

Janggala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Beulah Kaler : Désa Sukapura
  • Beulah Wetan : Kac. Jatiwaras
  • Beulah Kidul : Désa Sirnajaya
  • Beulah Kulon : Désa Sirnajaya

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]