Jangka, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jangka
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.11.10
Désa/kalurahan-

Jangka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Jangka, Bireuen