Jantho Makmur, Kota Jantho, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jantho Makmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKota Jantho

Jantho Makmur nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Jantho, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kota Jantho, Aceh Besar