Jared Padalecki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jared Padalecki
Padalecki dina acara San Diego Comic-Con International taun 2015
Gumelar Jared Tristan Padalecki
19 Juli 1982 (1982-07-19) (yuswa 36)
San Antonio, Texas, Amérika Sarikat
Pagawéan Aktor
Taun aktip 1999–kiwari
Pasangan Genevieve Nicole Cortese (m. 2010)
Murangkalih 2

Jared Tristan Padalecki leuwih dipikawanoh Jared Padalecki (gumelar di San Antonio, Texas, Amérika Sarikat, 19 Juli 1982; umur 36 taun nyaéta saurang aktor asal Amérika Sarikat.[1] Padalecki namatkeun atikanna di James Madison High School.[2] Sanggeus lulus Padalecki ngudag karir di widang akting, sok sanajan mimitina mah rencanana neruskeun kuliah di University of Texas.[1] Padalecki ngamimitian karirna nalika midang dina pilem A Little Inside dina taun 1999.[2] Tuluy ngaranna mimiti dipikawanoh nalika ngabéntangan sérial tipi Gilmore Girls anu diputer dina taun 2000 nepi ka 2005.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Jared Padalecki biography". TV Guide.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t "Profile Selebriti - Jared Padalecki". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
Soekarno.jpg