Jared Padalecki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jared Padalecki
Padalecki dina acara San Diego Comic-Con International taun 2015
GumelarJared Tristan Padalecki
19 Juli 1982 (1982-07-19) (yuswa 37)
San Antonio, Texas, Amérika Sarikat
PagawéanAktor
Taun aktip1999–kiwari
PasanganGenevieve Nicole Cortese (m. 2010)
Anak2

Jared Tristan Padalecki leuwih dipikawanoh Jared Padalecki (gumelar di San Antonio, Texas, Amérika Sarikat, 19 Juli 1982; umur 37 taun nyaéta saurang aktor asal Amérika Sarikat.[1] Padalecki namatkeun atikanna di James Madison High School.[2] Sanggeus lulus Padalecki ngudag karir di widang akting, sok sanajan mimitina mah rencanana neruskeun kuliah di University of Texas.[1] Padalecki ngamimitian karirna nalika midang dina pilem A Little Inside dina taun 1999.[2] Tuluy ngaranna mimiti dipikawanoh nalika ngabéntangan sérial tipi Gilmore Girls anu diputer dina taun 2000 nepi ka 2005.[2]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b "Jared Padalecki biography". TV Guide.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t "Profile Selebriti - Jared Padalecki". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
Soekarno.jpg