Jasinga, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jasinga
Kacamatan
Jasinga is located in Kabupatén Bogor
Jasinga
Jasinga
Jasinga is located in Jawa
Jasinga
Jasinga
Jasinga is located in Indonésia
Jasinga
Jasinga
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°29′8.53″S 106°27′8.53″E / 6.4857028°S 106.4523694°E / -6.4857028; 106.4523694Koordinat: 6°29′8.53″S 106°27′8.53″E / 6.4857028°S 106.4523694°E / -6.4857028; 106.4523694
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 16
Ramatloka kecamatanjasinga.bogorkab.go.id

Jasinga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Nuvola filesystems folder home.png