Jatimulya, Cidahu, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jatimulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCidahu

Jatimulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg