Jatimulya, Compréng, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jatimulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCompréng

Jatimulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Compréng, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.