Jatireja, Compréng, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Jatireja
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Compréng

Jatireja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Compréng, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg