Jatisééng, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatisééng
Kalurahan/Désa
"+arya+" Jatiseeng Ciledug 2020.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug
Pamaréntahan
 • Nami KuwuEnyot
Lega15 ha
Pangeusi12.000 jalmi
Kapadetan120/km

Jatisééng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg