Jatisari, Bojongpicung, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatisari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanBojongpicung

Jatisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongpicung, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg