Lompat ke isi

Jatisari, Cangkuang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Jatisari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Jatisari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCangkuang

Jatisari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cangkuang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.