Jatitujuh, Jatitujuh, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatitujuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanJatitujuh

Jatitujuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatitujuh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg