Jatiwaras, Jatiwaras, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatiwaras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanJatiwaras

Jatiwaras nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiwaras, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg