Jayabakti, Cabangbungin, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Jayabakti

Peta lokasi Jayabakti
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Cabangbungin
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Jayabakti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cabangbungin, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg