Jayabakti, Cabangbungin, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Jayabakti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Cabangbungin

Jayabakti nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cabangbungin, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg