Jayagiri, Sukanagara, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jayagiri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukanagara

Jayagiri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukanagara, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg