Jayalaksana, Cabangbungin, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jayalaksana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCabangbungin

Jayalaksana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cabangbungin, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg