Jayalaksana, Karangampél, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jayalaksana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKarangampél

Jayalaksana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangampél, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg