Jayamukti, Cikarang Pusat, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jayamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Pusat

Jayamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Pusat, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg