Jayapura, Cidaun, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jayapura
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCidaun

Jayapura nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidaun, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg