Lompat ke isi

Jayaraga, Tarogong Kidul, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Jayaraga
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Jayaraga
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTarogong Kidul

Jayaraga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarogong Kidul, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]