Jayasakti, Muara Gembong, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jayasakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanMuara Gembong

Jayasakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Muara Gembong, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg