Jelegong, Kutawaringin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jelegong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin

Jelegong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg