Jo Jung-suk

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Jo Jung-suk

Jo Jung-suk (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 26 Désémber 1980; umur 39 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Shin Joon-ho dina sérial tipi You're the Best, Lee Soon-shin taun 2013.

Rujukan[edit | edit source]

Soekarno.jpg