Jo Jung-suk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jo Jung-suk

Jo Jung-suk (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 26 Désémber 1980; umur 38 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Shin Joon-ho dina sérial tipi You're the Best, Lee Soon-shin taun 2013.

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg