Jomin Timur, Kotabaru, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jomin Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Kotabaru

Jomin Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kotabaru, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg