Juli Mee Teungoh, Juli, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Juli Mee Teungoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJuli

Juli Mee Teungoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Juli, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Juli, Bireuen