Juntikedokan, Juntinyuat, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Juntikedokan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJuntinyuat

Juntikedokan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg