Kabandungan, Kabandungan, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kabandungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKabandungan

Kabandungan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kabandungan, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg