Lompat ke isi

Kadaharan Wancahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Kadaharan Wancahan nyaéta sagala rupa kadaharan nu asal ngaranna wancahan tina salah sahiji ngaran atawa rasa bahan dasar nu ngajieunna. Ngaran kadaharan kieu, boh nu geus aya ti baheula atawa nu datang ayeuna-ayeuna, cukup loba. Ieu nyaéta salah sahiji kabeungharan basa Sunda.

Contona[édit | édit sumber]