Kaduela, Pasawahan, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaduela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanPasawahan

Kaduela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasawahan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg