Kadumadang, Cimanuk, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kadumadang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanuk

Kadumadang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanuk, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg