Kadurahayu, Bojongmanik, Lebak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kadurahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténLebak
KacamatanBojongmanik

Kadurahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongmanik, Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg