Kagoshima Prefecture

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Préféktur Kagoshima (鹿児島県 Kagoshima-ken)
Map of Japan with Kagoshima highlighted
Ibukota Kagoshima
Wewengkon Kyūshū
Pulo Kyūshū
Gubernur Yuichiro Ito
Lega 9,132.42 km² (10th)
 - % cai 0.2%
Populasi  (2000)
 - Populasi 1,786,214 (24th)
 - Kapadetan 196 /km²
Jumlah Distrik 11
Jumlah Kota Administrasi 49
ISO 3166-2 JP-46
Ramatloka www.pref.kagoshima.jp/
home/english/
Lambang Préféktur
 - Kembang Miyamakirishima (Rhododendron kiusianum)
 - Tangkal Camphor laurel
(Cinnamomum camphora)
 - Manuk Lidth's jay (Garrulus lidthi)
Symbol of Kagoshima Prefecture
Lambang Préféktur Kagoshima

Préféktur Kagoshima (鹿児島県 Kagoshima-ken?) nyaeta salah sahiji préféktur di Jepang aya di Pulo Kyūshū. Ibukotana nyaeta Kota Kagoshima.

Nulis.jpg