Kagubernuran Tengah, Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lokasi Kagubernuran Tengah di Bahrain

Kagubernuran Tengah (Basa Arab: المحافظة الوسطى Al-Muhafazhah Al-Wusthah‎) nyaéta salah sahiji ti 5 kagubernuran di Bahrain.

26°11′N 50°31′E / 26.18°N 50.52°E / 26.18; 50.52Citakan:Bahrain-geo-stub